Het groomteam van Noble

Groomteam

Ieder endurance paard is afhankelijk van een goed groomteam. Vooral onze Nob heeft een enorm geluk gehad met zijn grooms. Voor 2005 mag Nob zich weer verheugen op de ondersteuning van ons geweldige groomteam.

Jan Kees

Jan Kees en Nobby Jan Kees was de bijrijder van Nob, hij startte zelf endurance met Nobby in klasse II en III. Jan Kees rijdt verder nog dressuur, springen en zou ook graag eens SGW willen rijden. Jan Kees is getrouwd met Eveline, samen mennen en rijden zij hun fries Aaron.
Jan Kees werkt op de afdeling monumentenbeheer van de gemeente Hengelo.

Eveline

Eveline en Aaron Eveline rijdt dressuur op Aron en ment deze ook samen met Jan Kees. Zij is werkzaam als aquatisch ecologisch medewerkster bij het Waterschap Zwolle. Ze wil dit jaar met Aaron endurance gaan rijden.
Eveline beschikt over een overdosis energie, en een absoluut gevoel voor het maken van mooie foto's (wij zijn er laatst achtergekomen dat zij haar man best even wil laten wachten op de groomplek om een mooie mestkever te fotograferen, wij lagen met zijn allen op de grond om deze prachtige kever te bekijken en in de juiste positie te manouvreren terwijl Jan Kees nog stond te wachten op zijn flesje water... heerlijk).

Mariëlle

Mariëlle en Radja Mariëlle is een nu al ernstig endurance verslaafde jongedame die overdag is te vinden op een basisschool in Vroomshoop als Juffrouw.
Na schooltijd maakt zij de buurt onveilig met haar paard Spruit (Proud), een grote KWPN vos.
Behalve dat ze met dit paard springt en dressuurt wil zij dit jaar in de klasse I Endurance beginnen.
Vorig jaar is Mariëlle begonnen met haar paard Radja in de Endurance. Samen met Jan Kees is ze als groom naar de FASNA geweest... u begrijpt wat hun gezamelijke doel zal zijn in de toekomst.
Mariëlle is lid van de rijvereniging de WWR.

Erika

Erika en Letha Wat valt er nog meer te zeggen over deze verschijning behalve "Wauw" ?
Erika vormt een combinatie met de merrie Letha.
Zij is getrouwd met Rene. Samen maken zij de buurt onveilig na werktijd. Erika rijd o.a. Western met Letha, maar daar de merrie nog jong is op moment voornamelijk trail en horshmanship.
Dit jaar gaat zij beginnen met Letha in de klasse I Endurance.
Erika is lid van de rijvereniging in Den Ham, De Bosruiters.

Rene

Rene en Silly U moet zich niet vergissen in deze combinatie. Rene en zijn paard Silly zijn absoluut niet silly. Deze grote forse quarter ruin is tot nu toe nog ongeslagen in de Horsemanship. Het openen van hekken mag dan nog niet hun favoriete hobby zijn, maar ondertussen maakt deze combinatie nog steeds een enorme progressie door.
Dit jaar zult u ze vaak tegen komen op de western wedstrijden in de amateur klasse, maar ook gaan zij dit jaar starten in Duitsland bij de endurance wedstrijden. Rene is inmiddels ook maar lid geworden van de DER.
Rene is werkzaam in de sector die netwerken en computers op gang moeten houden.
Rene is evenals Erika lid van de rijvereniging in Den Ham, De Bosruiters.

Rene heeft de groomverkiezing van 2005 gewonnen !!!
Rene, van harte gefeliciteerd !

(De groomverkiezing 2005 werd georganiseerd door Endurance Forum en Equestrian Nomads)

Inge

Inge Inge is de nieuwe bijrijdster van Nobby, en ze groomt ook. Inge heeft nu drie klasse I wedstrijden uitgereden en inmiddels ook haar eerste klasse II in De Peelrand. Haar moeder heeft beloofd ook af en toe te komen groomen (op de motor?).
Inge is dierenarts en werkt momenteel in de omgeving van Utrecht.

Robine & Sandra

Robine en Sandra Robine is het nichtje van Mariska, Sandra het nichtje van Jan Kees. Samen gaan ze geregeld mee om te groomen. Als zij meegaan zijn ze steevast de hardste werkers van het team !
Robine en Sandra hebben helaas nog geen eigen paardje.

Verslaafd

Deze mensen zijn allemaal stuk voor stuk ernstig verslaafd. De ziekte of verslaving die zij doormaken is naar mijn mening ongeneeselijk. De diagnose luid besmetting door de paarden bacil.
We zijn enorm op ze gesteld. Onze Nob en ik prijzen ons gelukkig dat deze mensen ons zo nu en dan willen groomen, ondersteunen, coachen en verzorgen.
Ze hebben allemaal het endurance gevoel, naast hun wens om met hun eigen paard heerlijk op verkenning te gaan.
Daarom deze pagina. Endurance rijden is geweldig, maar zonder team niet te doen.
Het groomteam, het paard en de ruiter zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden op de grotere afstanden. Wat mij betreft mag bij de uitslag na het paard dan ook het groomteam vermeld worden. Het is beslist nodig... ze zijn geweldig

Copyright © 2004, 2009 by Flying Sheep Inc.