Wie zijn wij ?

Deze webstek wordt onderhouden door Bart Broersma.
Momenteel ben ik werkzaam als geregistreerd specialist ouderengeneeskunde (vroeger: verpleeghuisarts) en kaderarts geriatrische revalidatie in een verpleeghuis in de regio Twente.
Ik ben hier werkzaam op de revalidatieafdeling alsmede op een psychogeriatrische afdeling.

In mijn vrije tijd houd ik mij bezig met het schrijven van computerprogramma's, daarbij gebruik makend van Lazarus en FreePascal.
Daarnaast fiets ik graag een stukje op mijn mountainbike, een paar jaar geleden nog rondom Maastricht in de heuveltjes, maar nu rond Hardenberg op het vlakke land, of in de Duitse Staatsbossen met wat meer heuveltjes (als 't weer tenminste meewerkt).
En zoals duidelijk moge zijn uit mijn copyright statement ben ik fan van Monty Python.
Bart & Marisk met Katie & Krummel
Foto door Amanda Melchior
Het paardengedeelte wordt verzorgd door Mariska Juda.
Momenteel ben ik werkzaam als begeleider in de regio Twente van autistische volwassenen met gedragsproblemen bij de afdeling gespecialiseerde thuiszorg en bij MPG gezinnen.
Ik heb de opleiding to systeemtherapeut gevolgd.
Daarvoor ben ik o.a. werkzaam geweest en in de psychogeriatrie.

In mijn vrije tijd houd ik mij bezig met (hoe kan het ook anders) mijn paarden. In het verleden heb ik o.a. de assistent-instructeurs cursus te Ermelo (Federatiecentrum) gedaan.
Deze site werd (in het jaar 2000) ontwikkeld en getest op een (destijds al) hopeloos archaïsch systeem (486 DX II 66Mhz 8MB, Windows® 3.10) en in een later stadium op een Celeron 700 Mhz. 128 Mb systeem.
De eerste HTML code werd geschreven in het kladblok van Windows ® en later in een zelf geprogrammeerde editor (EPlus © Flying Sheep Inc. Programma en broncode beschikbaar via de software pagina van deze webstek voor de geïnteresseerde).

De plaatjes werden vervaardigd en/of bewerkt in IrfanView (© Irfan Skiljan).

Bart en MariskaDe HTML en CSS code van deze webstek voldoet aan de W3C standaarden
Valid HTML picture Valid CSS picture

Copyright © 2004 - 2020 by Flying Sheep Inc.